Baby Tula

Filtriraj proizvode Prikazuje jedini rezultat
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena
  • Baby Tula nosiljka Lite Soar 1

    Baby Tula nosiljka Lite Soar

    599.00 Kn
    Dodaj u košaricu

Baby Tula

Ergonomske, praktične i vesele nosiljke za djecu

Baby Tula svjetski je poznat brand kojemu je cilj učvrstiti vezu između novorođenčeta i roditelja te im olakšati svakodnevicu i omogućiti što ljepše odrastanje djeteta. Ovaj je nagrađivani brand najpoznatiji po svojoj bogatoj ponudi praktičnih i raznolikih nosiljki, a savršen je za roditelje kojima je važna funkcionalnost, ali i modni trendovi. Najpoznatiji proizvod ove marke su Baby Tula nosiljke za djecu, ali u našoj ponudi naći ćete i obuću za djecu, dekice, ruksake i umetke za novorođenče, ali i potporu za leđa roditelja.

Tula nosiljke nisu samo sjajan proizvod koji omogućava roditeljima da se povežu sa svojim bebama i omogućava im da nastave sa svakodnevnim zadacima držeći dijete uz sebe, već je to i robna marka koja je stvorila mrežu potpore i komunikacijske kanale za majke koje veže zajednička ljubav prema djeci.

Imamo velike planove za budućnost Baby Tula marke – planiramo postati vodeći proizvođač nosiljki za djecu i uvesti još puno proizvoda koji će nadopuniti našu ponudu. Misija nam je promicati nošenje djece uz pomoć naših kvalitetnih nosiljki, edukacija i inicijativa kako bismo doprinijeli stvaranju još jače veze roditelja i djeteta.

Naša priča

Sve je počelo s dvoje ljudi s različitih krajeva svijeta, a priča ovog uspješnog branda nosiljki za djecu rodila se u malenom stanu u Poljskoj prije devet godina. Osnivačica Ula Tuszewicka strastvena je ljubiteljica putovanja, a s dolaskom prinove počela je razmišljati o dobrobitima nošenja djeteta u slingu ili marami. Iako su na tržištu već postojali modeli nosiljki, nijedan nije bio u potpunosti savršen – stoga je Ula osmislila i sašila idealnu nosiljku! Ispočetka ih je izrađivala za obitelj i prijatelje, no dobivala je sve više upita za svoje nosiljke i tako odlučila pretvoriti svoju strast u uspješnu marku Baby Tula!

Baby Tula nosiljke

Zvijezda naše kolekcije naše su Baby Tula nosiljke za djecu! Ponosimo se svojom bogatom ponudom ovih prekrasnih, praktičnih i dugotrajnih ergonomskih nosiljki. Dokazano je kako otkucaji majčinog srca smiruju i uspavljuju bebu, a baš takvu blizinu omogućit će vam naše nosiljke.

Pažljivo dizajniramo svaku Baby Tula nosiljku kako bi bila što udobnija za vas i vaše dijete te kako bi vas pratila od rođenja do polaska u vrtić. Naše nosiljke prilagođavaju se djetetu od samog početka s 3,2 kg pa sve do 20 kg, ili u slučaju naše Baby Tula Toddler nosiljke, od 11 do čak 27 kg. Želimo vam pokazati kako nosiljke nisu samo za novorođenčad – iako je vaše dijete poraslo, još uvijek mu treba predah te udobno mjesto za odmor! Kada se mališani umore, pustolovine uvijek možete nastaviti uz Baby Tula Toddler nosiljku koja će vam priskočiti u pomoć u šetnji parkom, na putu ili skratiti dugi dan na izletu.

Naš dizajn je uravnotežen i prilagodljiv, a naše nosiljke jednostavno se koriste u dva položaja, udobne su i praktične. Nosiljke Baby Tula rade se ručno, a izrađujemo ih od stopostotnog pamuka s OEKO-TEX® Standard 100 certifikatom kako bi osigurali kvalitetu i prozračnost tkanine. Stoga su sve naše nosiljke jednostavne za održavanje i perive u perilici rublja. U ponudi imamo nosiljke raznih boja i uzoraka kako bi se uklopile u svaki stil, a često izdajemo i limitirane kolekcije posebnog dizajna.

U našoj ponudi već su godinama najpopularniji modeli Standard, Toddler i Free-to-grow. Nosiljke Standard i Free-to-grow mogu se prilagoditi novorođenčadi, dok nosiljku Toddler preporučamo koristiti starijoj djeci od 11 kg na više. Sve naše nosiljke imaju dva ergonomska položaja nošenja – nošenje na trbuhu prema unutra te nošenje na leđima. Izaberite svoju omiljenu Baby Tula nosiljku i pridružite se brojnim zadovoljnim obiteljima koje svoju djecu imaju uvijek uza sebe uz naše kvalitetne i udobne proizvode!