Baby Monsters

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 34 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Baby Monsters

Kolica koja putuju s vama

Baby Monsters kolica savršena su za putovanja, bez obzira na to idete li na more li u šetnju do obližnjeg parka. Svi modeli Baby Monsters kolica iznimno su lagani, kompaktni i izrađeni od luksuznih materijala. Ona su zbog svojeg podesivog i sklopivog dizajna idealna za aktivne obitelji kojima su potrebne prenosivost i udobnost. Ovaj španjolski brand oduševljava kvalitetom, dizajnom, ali i cijenama!

O tvrtki Baby Monsters

Baby Monsters španjolska je marka dječjih kolica prisutna u više od 40 zemalja svijeta. Od svojeg osnivanja 2009. godine posvećeni su djeci i proizvodima za bebe, a s vremenom su se profilirali kao stručnjaci za dvostruka dječja kolica. Zbog svoje inovativnosti, ali i sigurnosti ovaj brand hit je i na domaćem tržištu – roditelji prepoznaju njihovu kreativnost i želju za stvaranjem udobnih i kvalitetnih proizvoda.

Baby Monsters tvrde da su im važne kvaliteta, estetika i svestranost te da se uvijek trude izraditi proizvode koji su jednostavni za upotrebu, udovoljavaju svim potrebama, a ujedno su i lijepi. Od konkurencije ih izdvaja neprekidna potraga za novim bojama i materijalima kojima proširuju svoj asortiman i tako nude roditeljima bezbroj mogućnosti pri biranju kolica i dodataka za njih.

Naše preporuke

Predstavit ćemo vam nekoliko najpopularnijih Baby Monsters modela kako biste mogli lakše izabrati ona prava.

Svojim modernim dizajnom izdvaja se model Kuki Texas, kompaktna „kišobran“ kolica za djecu i novorođenčad. Sa svojih 5,2 kg su vrlo lagana i lako prenosiva, ali i udobna za vaše mališane, stoga su idealna kolica za aktivne roditelje. Osim prilagodljivog podnožja, podesivi su i naslon sjedala te nasloni za noge. Za zaštitu od sunca tu je dugi krović sa UV zaštitnim faktorom 50+, a za dnevna putovanja i nabavke bit će vam korisna velika shopping torba koji možete pričvrstiti na kolica. Ukoliko često putujete avionom, ova kolica pravi su odabir za vas – osim što su sklopiva, uz njih možete kupiti i transportnu torbu te ih tako prenositi kao ručnu prtljagu u avionu. Sva Kiki Texas kolica izrađena su od kvalitetnog i lako perivog materijala, a u našoj ponudi pronaći ćete ih u sedam različitih boja.

Alaska dječja kolica otporna su i prostrana kolica s podstavljenim XL sjedalom širine 36 i visine naslona 50 cm. Nešto su veća od Kuki Texas kolica, a mogu se koristiti od rođenja do 24kg. Osim XL sjedala, uz ova kolica dolazi i XL krović sa zaštitnim faktorom 50+, shopping košara te kišna navlaka. Uz pomoć mekane košare, ova kolica se prilagođavaju i bebama. Alaska kolica također se mogu brzo i lako preklopiti samo jednom rukom. Velika prednost ovih kolica je prilagođenost svim terenima – sve na njima dizajnirano je za ugodnu vožnju bez obzira na teren! Gumeni kotači lako su odvojivi, prednji kotači su rotirajući te se mogu fiksirati za sigurniju vožnju po neravnim površinama. Kolica Alaska imaju i udobnu ručku za upravljanje, nožnu kočnicu, a na sve kotače ugrađene su suspenzije.

Ukoliko imate blizance ili dvoje djece slične dobi i razmatrate kupnju kolica s dvije sjedalice, na pravom ste mjestu jer je brand Baby Monsters poznat po revolucionarnom dizajnu dvostrukih kolica! Za vas u ponudi imamo model Easy Twin dostupan u čak 14 različitih boja! Kao i ostali Baby Monsters modeli, Easy Twin kolica su otporna, kompaktna i prilagođena vožnji na svim terenima. Ova kolica dizajnirana su za djecu od rođenja do treće godine starosti, ili do 17 kg po sjedalu. Easy Twin jedna su od najužih dvostrukih kolica na tržištu te ćete njima lako upravljati i prolaziti kroz sva vrata!