Baby Brezza

Filtriraj proizvode Prikazuje jedini rezultat
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Baby Brezza – priprema adaptiranog mlijeka

Vrijeme je najdragocjenija stvar za svakog roditelja, a uštedjeti ga prilikom hranjenja, a da pritom dijete dobije još kvalitetniji i zdraviji obrok nego inače zvuči gotovo predobro da bi bilo istinito.

No, upravo za to se pobrinula Baby Brezza koja s ponosom ističe kako svojim inovativnim proizvodima štedi mamama i tatama čak 30 minuta dnevno, dajući im također priliku da brigu za svog mališana dignu na još viši nivo.

Ova američka tvrtka posvetila se razvijaju proizvoda koji olakšavaju pripremu obroka za bebe i održavanje čistoće i higijene, a posebno se ističe jednim svojim hit aparatom koji značajno olakšava život današnjim roditeljima…

Nova generacija pripreme adaptiranog mlijeka

Možete li zamisliti pripremu ukusnog obroka u bočici za vašeg mališana bez prosipanja mlijeka u prahu te bez potrebe za mjerenjem i miješanjem? Vjerovali ili ne, upravo to je ono što dobivate s fantastičnim aparatom za pripremu adaptiranog mlijeka koji donosi Baby Brezza!

Istina je, aparat za Formulu Advanced Pro automatsko miješa, zagrijava i dozira mlijeko u prahu, pri čemu uštedite više od 5 minuta po bočici, što puno znači svakom roditelju u njegovom nakrcanom rasporedu.

Najveća vrlina ovog aparata je njegova prilagodljivost. Adaptirano mlijeko može se podesiti na tri različite razine temperature, a podesiv je i kompletan sustav doziranja, na temelju volumena vaše bočice.

Upravljanje je krajnje jednostavno s kontrolnim tipkama i upravljačkom LCD pločom i bez ručnih podešavanja, a što je najbolje, ovaj aparat kompatibilan je gotovo sa svim markama mlijeka u prahu, kao i s različitim veličinama bočica.

Priprema bočice s aparatom Baby Brezza zaista je brza, a u odnosu na klasičnu ručnu pripremu također je jednostavnija i na higijenski višem nivou.

Nepropusna posuda u kojoj se spravlja vaše adaptirano mlijeko velikog je kapaciteta od 1500 ml vode i može napuniti velik broj bočica prosječne veličine. Također, zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu daje kao krajnji produkt idealno konzistentnu mješavinu vode i mlijeka u prahu, bez mjehurića. Odstranjiva je i periva u perilici posuđa.

U svakom slučaju, uštedjet ćete značajnu količinu vremena pri svakoj pripremi bočice uz Baby Brezza aparat za Formulu Advanced Pro, a kada se jednom naviknete na njegove napredne funkcije, bit će vam nezamislivo vratiti se na ručno spravljanje adaptiranog mlijeka.

Dovoljno je još dodati da je riječ o proizvodu koji je u više navrata nagrađivan posljednjih godina i najbolji je dokaz koliko Baby Brezza ozbiljno radi na svojim inovacijama.

Zbog toga s uzbuđenjem iščekujemo što će ova američka tvrtka sljedeće smisliti kako bi još dodatno olakšala život modernim roditeljima i njihovim mališanima…