Babiators

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 29 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Babiators sunčane naočale za djecu

Roditelji se oduvijek brinu za sigurnost i zdravlje svoje djece – kupuju kacige za bicikle, UV zaštitne kupaće kostime, autosjedalice za vožnju… Ali što je s utjecajem sunčevih UV zraka na oči vašeg djeteta? Sunčane naočale više su od običnog modnog dodatka – one su važne za zaštitu osjetljivih dječjih očiju.

Sunčane naočale za djecu američkog branda Babiators najbolji su izbor za vaše dijete! Osim zaštite koju pružaju, ove naočale mogu se pohvaliti i modernim dizajnom te fleksibilnim okvirima otpornim na udarce i savijanje.

Dokazano je kako su na godišnjoj bazi djeca tri puta više izložena UV zračenju od odraslih, a očima dojenčadi i djece u očnoj leći nedostaje pigmenta koji pomaže filtrirati ultraljubičaste zrake. Zbog takve leće i zbog većih zjenica, oči mališana osjetljivije su na oštećenja od sunca.

Manje od 30% roditelja u svijetu za svoju djecu trenutno osigurava primjerenu zaštitu od sunca uz pomoć sunčanih naočala, dok ih sami nose u puno većem broju! Zbog toga je važno osvijestiti potrebu djece za nošenjem naočala i tako osigurati zaštitu od sunca za osjetljive dječje oči. Američki The Vision Council je u svom izvještaju o UV zračenju 2015. godine objavio kako bi dnevno samo 30 minuta nošenja naočala bilo dovoljno da se dječje oči odmore od UV zračenja.

Zbog razine zaštite, sigurnosti, ali i modernog dizajna, Babiators naočale prvi su izbor roditelja u više od 60 država, a biraju ih i slavni roditelji poput Justina Timberlakea i Sarah Jessice Parker.

Glavne karakteristike Babiators naočala

Babiators dječje sunčane naočale imaju posebne UV400 leće kojima osiguravaju stopostotnu zaštitu od UVA i UVB zraka. Kako bi osigurali da su sigurne za vaše dijete, svaki par naočala prolazi brojna rigorozna testiranja prije lansiranja na tržište. Također je dostupan i polarizirani model naočala koje pomoću polariziranih leća smanjuju odbljesak i poboljšavaju vidljivost.

Naočale Babiators izrađene su od mekane i fleksibilne plastike te su iznimno izdržljive i otporne na udarce, lomove i savijanje. Plastika od koje su napravljene ne sadrži BPA te je potpuno sigurna za djecu. Njihovi fleksibilni gumeni okviri i leće neće popustiti pri savijanju, padovima ili gaženju – osim sigurnosnih testova, ove naočale prošle su i sve testove izdržljivosti! Babiators naočale opremljene su i “pop-out” sustavom leća – u slučaju savijanja ili ispadanja leće, lako ju je vratiti natrag u okvir.

Ove više puta nagrađivane naočale za djecu dolaze u više veličina kako bi odgovarale djeci od rođenja do pete godine života. Uz njih dobivate i mekanu futrolu te silikonsku traku koje će zaštititi naočale od pada te fizičkih oštećenja. Osim dodatne opreme, Babiators naočale dolaze u više različitih oblika koji će pristajati svakoj bebi. Okviri dolaze i u raznim bojama kako bi vaše dijete moglo izabrati svoju omiljenu nijansu!

Misija tvrtke Babiators

Osnivači tvrtke Matthew i Carolyn Guard htjeli su potaknuti izradu kvalitetnih, sigurnih, povoljnih, izdržljivih i modernih proizvoda koji će omogućiti djeci da budu djeca i da pritom budu zaštićeni. Njihova je misija zaštititi dječje oči u istraživanju ovog zadivljujućeg svijeta, dati im želju za avanturom i optimizam za budućnost. Vjeruju kako se djeca moraju igrati vani i biti djeca, provoditi vrijeme u prirodi daleko od ekrana i svakodnevno doživljavati avanture. Sve to mogu raditi uz zaštitu i sigurnost koju im pružaju Babiators naočale izrađene od prirodnih i izdržljivih materijala!