AeroMoov

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 36 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

AeroMoov – sigurnost i udobnost na putu

AeroMoov je inovativni belgijski brand koji inspirira mlade obitelji na pokret i putovanje. Zajedno s najmlađima istražite svijet uz vrhunske proizvode kao što su AeroMoov putni krevetić i AeroMoov air layer podloge. Naš moto je predanost razvoju novih tehnologija koje svakodnevno olakšavaju život mladim obiteljima. Razvijen od stručnjaka koji su i sami roditelji, AeroMoov odgovara na potrebe moderne obitelji koja želi sigurnost, udobnost i komfor, unutar i izvan vlastitog doma. U AeroMoovu osluškujemo želje i potrebe roditelja. Od prijenosnih krevetića i podloga za autosjedalice, do zaštitnih mreža protiv kukaca i zaštitnih krovića od sunca, AeroMoov pruža sve što Vam treba za ugodan i siguran izlazak iz vlastita četiri zida.

Zaboravite na vrijeme kada je putovanje s mališanima bila muka i značila pretrpan auto i neudobnost. Naši proizvodi su sigurni i udobni za djecu, gdje god se nalazili, kod bake u gostima, u parku ili na kampiranju. Inovativnost, lakoća korištenja i sigurnost glavne su odlike naših proizvoda.

AeroMoov linija proizvoda

AeroMoov prijenosni dječji krevetić nevjerojatno je lagan i jednostavan za sastavljanje. Težine manje od 5kg i praktično upakiran u pripadajuću torbu, vikend kod bake ili odmor na moru sada je još ugodniji. Sklopljeni krevetić jednostavno i bez muke postavljate i rastavljate u samo nekoliko sekundi, jer njegov inovativan dizajn omogućava minimalan napor i maksimalnu jednostavnost postavljanja. Još jedna iznimna značajka krevetića je što ima dvije razine ležaja, čime je pogodan za korištenje i kod najmanjih beba i kod većih mališana. Prozirne i prozračne stranice pružaju djetetu potpunu sigurnost i udobnost, a Vama mir jer ga možete stalno držati na oku. Visokokvalitetan madrac od poliuretanske pjene debljine 3 cm pruža optimalnu potporu za djetetovu kralježnicu. AeroMoov prijenosni krevetić zadovoljava najviše međunarodne standarde sigurnosti i zahtjeve moderne obitelji koja je u pokretu, a za svoje najmlađe želi samo najbolje.

AeroMoov air layer zračne podloge za dječja kolica i autosjedalice inovativan su proizvod koji treba svako dijete tijekom ljetnih mjeseci. Znojenje, neugoda tijekom vožnje i rastuća nervoza česta su posljedica dugog sjedenja male djece u autosjedalici ili kolicima. Ali uz AeroMoov air layer podloge to je stvar prošlosti. Posebna patentirana prozračna podloga napravljena 3D tehnologijom omogućava kontinuirano strujanje zraka kroz podlogu. Svjež zrak je osiguran ispod djetetovih leđa, nogu i glave. Time AeroMoov podloga sprečava znojenje i, što je najvažnije, smanjuje rizik od pregrijavanja djeteta. Upija vlagu i znoj, a lako se pere u perilici rublja. Mnogobrojne boje i dezeni omogućuju da uskladite boju svojih kolica ili autosjedalice s AeroMoov podlogom. Zaboravite na znojnu odjeću i mokru kosicu nakon vožnje u autosjedalici. Pripremite se za ugodne šetnje uz more s Vašim najmlađim članom obitelji dok mu AeroMoov podloga za kolica omogućava da potpuno uživa u svakom novom iskustvu s Vama.