Aden+Anais

Filtriraj proizvode Prikazuje 1 - 18 od 104 rezultata
Brandovi
Kategorije
Sortiraj po
Cijena

Aden + Anais – najudobnija tkanina za sve bebine potrebe

Aden + Anais australski je brend koji koristi muslin tkaninu kako bi izradili vrhunske tekstilne proizvode za bebe – pelene, gaze, podbratke i vreće za spavanje.

Muslin je fina, prozračna pamučna tkanina, izrađena u platnovezu, i tipično korištena od australskih roditelja u njezi i povijanju svojih beba.

Za aden + anais proizvode koje ćete pronaći u našem web-shopu možete biti sigurni da su savršeno udobni na koži vaše bebe.

Tko su aden + anais?

Raegan Moya-Jones, rodom iz Australije, ostala je trudna sa svojim prvim djetetom u New Yorku, gdje je živjela sa suprugom. Kada je malena Anais došla nas svijet 2003. godine, Raegan je iznenadilo što nigdje u Americi nije mogla pronaći muslin gaze za povijanje beba, već isključivo opcije od flisa, flanela ili teškog pamuka.
Na taj način nastala je ideja za aden + anais.
Nakon što je australske muslin gaze za bebe predstavila Amerikancima, a oni su se njima oduševili, aden + anais proširio se na još 65 zemalja diljem svijeta.
Aden + anais danas stoji za udobnost, jednostavnost ali i stil, budući da su njihovi proizvodi svestrano primjenjivi, visoke kvalitete i moderne estetike. Raegan i nakon rođenja četiri kćerke i dalje vjeruje u udobnost muslin tkanine za najranije dane beba na svijetu.

Tetra pelene – zašto biste ih trebali koristiti?

Ono što je Raegan bilo najvažnije kod tkanine koju koristi za bebu, je da bude praktična za korištenje, a istovremeno mekana i udobna bebi.
Tetra pelene načinjene su od 100% pamuka i puno su udobnije na bebinoj koži od jednokratnih pelena koje često izazivaju pelenski osip. Osim toga, korištenje tetra pelena znatno je ekonomičnije i održivije, budući da se one peru.
Osim što izvrsno upijaju tekućinu, tetra pelene se i brzo suše. Na vama je samo da otkrijete koji način previjanja se vašoj bebi najviše sviđa.
Osim što ih možete koristiti kao pelene, postoje i brojni drugi načini primjene, primjerice kao:
• tkanina za povijanje bebe,
• podloga dok mijenjate pelene,
• prekrivač za kolica ili dojenje,
• podloga za rame kod nošenja ili podrigivanja bebe.
Ne moramo naglašavati u koliko ljupkih, šarenih uzoraka možete pronaći aden + anais tetra pelene.

Aden + Anais vreće za spavanje – kako odabrati pravu?

Dok se one najmanje bebe povijaju u tkaninu kako bi bile na sigurnom i toplom dok spavaju, kako bebe rastu i jačaju, osjećaju i potrebu za veću slobodom.
Kada primijetite da se koprcaju i žele osloboditi usko povezane dekice, jasno je da je vrijeme da prijeđete na vreće za spavanje. Iako svaka beba ima svoj tempo razvoja, možete očekivati da će se to dogoditi između 3. i 6. mjeseca života.
Aden + anais nudi udobne, pamučne vreće za spavanje koje savršeno prianjaju uz bebino tijelo i ruke i pružaju joj osjećaj topline i sigurnosti, ali i prozračnosti. Istovremeno beba ima dovoljno prostora za micanje nogicama tijekom sna, kako bi joj se i kukovi neometano razvijali.
Vreće za spavanje u ponudi su u različitim veličinama, za tek novorođene bebe pa sve do one s navršenih 18 mjeseci života ili starije.

Aden + anais vreće za spavanje imaju i praktičan patent zatvarač koji se otvara s donje strane, kako biste bebi i tijekom spavanja mogli promijeniti pelene bez da je probudite!
A znamo da je roditeljima miran bebin san od neprocjenjive vrijednosti.